Maurice Schmitz

Maurice Schmitz is educational partner van de Buma Music Academy

Titel: Buma Music Academy blaast muziekeducatie nieuw leven in
Presentatie: Lokaal 07 om 15.35- 16.15 uur

Maurice Schmitz is goed ingevoerd in de wereld van entertainment en media. Hij heeft ervaring in theater en concertzaal en is al jaren actief als cultureel ondernemer vanuit zijn bedrijf ArtMARK. ArtMARK biedt ondersteunende diensten aan op het gebied van cultuurbeleid en cultureel kunstzinnige vorming binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, volwasseneducatie en speciaal onderwijs. Maurice Schmitz ontwikkelde in opdracht van OCW een tweetal landelijke CKV-projecten op het gebied van popmuziek en populaire cultuur.

Maurice Schmitz is educational partner van Buma Music Academy. Buma Music Academy zet zich in voor actueel en vernieuwend muziekonderwijs binnen het Voortgezet Onderwijs in Nederland. Met hun lesprogramma willen ze docenten praktische handvatten aanbieden om hun muziekonderwijs op een eigentijdse manier vorm te geven. Docenten CKV, Muziek (en aanverwante vakken) kunnen zich eenvoudig aanmelden en krijgen toegang tot een gratis online lesprogramma rondom pop-, hiphop-, dance- en klassieke muziek.

Bent u docent en wilt u weten wat het inhoudt om deel te nemen, vraag dan hier een proefpakket aan.

BMA haalt de (professionele) muziekwereld naar het klaslokaal. Door uitdagende challenges uit te schrijven, bieden we klassen bijvoorbeeld de mogelijkheid een bekende Nederlandse artiest te ontmoeten of een kijkje te nemen achter de schermen van een poppodium, dance-event, festival of concertgebouw. Tot slot biedt BMA een podium aan jong muzikaal talent met de landelijke schoolactcompetitie.

http://www.bumamusicacademy.nl/

Buma Music Academy